Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
  19.90 kr/min   (18 år)  
VIP

Medium

Zaga

Zaga är synsk och erfaren spådam. Hon hjälper dig med medial och andlig vägledning. Zaga hjälper dig även med djurtolkning.

19.90 kr/min   (18 år)

Hej. Jag heter Zaga och är medial och min gåva är medfödd. Jag hjälper dig gärna om du är i en situation i ditt liv där du inte riktigt vet vad du ska göra. Det kan vara något vardagsproblem som känns svårt att hitta lösningen på, eller du kanske vill ha hjälp med att utveckla din egen andliga förmåga. Jag tror att alla har det i sig, vi är alla födda med den gåvan och vill man få fram den kan man stimulera den. Det kan jag råda dig om vad som funkar för dig och din andlighet. På så sätt kan du komma i kontakt med dina egna hjälpare och guider och kunna använda dig av dem i din vardag. Jag kan även ge dig styrka och balans om det är så att du befinner dig i en stressad situation eller står inför någon av livets svårigheter. Jag ger dig healing under samtalets gång så du kommer känna dig mycket lugnare efter vårt samtal. Jag får till mig mina budskap från universum, eller en annan dimension kan man säga och de svaren kommer för att hjälpa just dig i ditt sökande efter vägledning. Jag ser fram emot ditt samtal. Zaga.

« tillbaka

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min   (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min   (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email