Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
  19.90 kr/min   (18 år)  
VIP

Medium

Tove

Tove är en duktig tarottolkare och certifierat medium. Hon hjälper dig med enkelhet att hitta svaren du söker.

19.90 kr/min   (18 år)

Välkommen till mig, jag heter Tove och har en synsk förmåga. Jag är vit häxa och klarseende. Är du nyfiken på vad din framtid har för dig eller kanske undrar du över den stora kärleken, då kan jag hjälpa dig.
Genom att känna in dig och dina energier kan jag vägleda dig och råda dig om vad du behöver veta eller vilka val som är bäst för dig. Jag svarar på allt du vill veta oavsett om det gäller pengar, jobb eller kärlek. Men inget om död, olyckor eller liknande, så du kan vara trygg med att du får vägledning på ett mycket positivt sätt. Att få råd och hjälp med det som för dig är oklart kan göra att du mycket enklare kan göra dina val och känna tillförsikt inför det. Din framtid, nuet och bakåt i din historia hör ihop så även i det finns det svar och ledtrådar som du kanske inte kan se själv. Oklarheter och blockeringar gör att vi stannar av i vår process men vi kan tillsammans se till att lösa det så att du enklare kan fortsätta ditt liv. Jag ser fram emot att få hjälpa dig och göra livet lite klarare.

« tillbaka

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min   (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min   (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email