Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
19.90 kr/min (18 år)
VIP

Medium

Rebecca

Rebecca är en väldigt kunnig spådam och kan hjälpa dig med vägledning. Du kan vara trygg med Rebecca då hon är mycket träffsäker.

19.90 kr/min (18 år)

Hej! Mitt namn är Rebecca. Jag finns här på denna spålinje för att ge dig den bästa hjälpen. Jag har ärvda gåvor och har varit medial ända sedan jag var liten. Du kan alltid vara säker och trygg med mig. Jag är en god lyssnare och kommer ge dig den bästa möjliga vägledning. Jag spår i dåtid, nutid och framtid så tillsammans kan vi gå igenom de frågor du har. Handlar det om ditt djur, kärlek, framtid, vägval, ekonomi, drömmar eller kanske vardagsproblem? Jag är kunnig inom det mesta och kan ge dig goda råd. Jag använder mig av min intuition och av numerologi. Tar även hjälp av spelkort, tarotkort och känner av energier och förmedlar budskap till dig. Välkommen att ringa mig. Kram Rebecca

« tillbaka

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här: