Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
  19.90 kr/min   (18 år)  
VIP

Medium

Oscar

Oscar är en mycket kunnig spåman vars styrka är att hjälpa dig att hitta din egen styrka och motivation så att du kommer framåt i livet.

19.90 kr/min   (18 år)

Jag heter Oscar och finns här för dig då du kanske har fastnat i livet, känner att du har blockeringar eller andra svårigheter. Genom samtal kan vi nysta upp dina frågor, se mönster och hitta lösningar. Jag kan se vad som ligger framför dig, men även koppla det till nuet och det som skett bakåt i ditt liv. Vill du börja på ett nytt kapitel är det mig du ska ringa. Jag förmedlar de budskap som kommer upp under samtalets gång, men det är även bra om du har lite funderingar på vad det är för frågor du vill ha svar på, för på så sätt kommer vi rätt direkt och du får mer ingående svar än bara generellt. Jag är bra på att motivera mina kunder och är en god lyssnare. Det finns inget dömande, vi är alla människor som ibland bara behöver en knuff i rätt riktning för att hitta tillbaka till livsvägen igen. Jag använder min intuition, min livserfarenhet och kanaliserar svaren till dig. Jag är både ett universellt språkrör och en motiverad lifecoach. Med mig får du både medial och mental rådgivning. Det är till mig du ringer om du tycker att min profil passar det du söker. Varmt välkommen, Oscar.

« tillbaka

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min   (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min   (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email