Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
19.90 kr/min. 18 år
VIP

Medium

Nalah

När du vill prata med en professionell vägledare som använder tarot ringer du till Nalah. Hon har ett öppet sinne och ger dig svaren du söker.

19.90 kr/min. 18 år

Känn dig varmt välkommen till mig jag heter Nalah. Ibland kan man undra om något som hänt tidigare i livet och ibland om framtiden även om nuet är väldigt viktigt. Jag ger vägledning med ett öppet sinne och du kan fråga mig om allt som känns viktigt för dig att få svar på om ditt liv. Jag använder min intuition och använder tarot i kombination och känner av energier runt dig. Du får ett positivt bemötande när vi pratar och jag är professionell och en god lyssnare. Det finns inga konstiga frågor tycker jag utan vi får lov att undra saker som inte alla andra människor kanske förstår. Jag kan vara till din hjälp om du känner att du har kört fast lite, att du inte vet hur du ska göra för att ta nästa steg. Om du känner dig nyfiken på hur det ser ut framåt i tiden när det gäller kärleken eller jobb till exempel så fråga mig bara. Då kanaliserar jag fram svaren på dina frågor. Jag förmedlar budskap till dig från universums alla dimensioner. Du kan känna dig trygg med mig och jag lägger all energi på att hitta svaren du söker. Välkommen att ringa till mig!

« tillbaka

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här: