Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
  19.90 kr/min   (18 år)  
VIP

Medium

Majken

När du har svårigheter i livet är Majken här för att hjälpa dig med sin klarsynthet och starka intuition. Majken har lång erfarenhet av vägledning och medialt arbete.

19.90 kr/min   (18 år)

Jag har en medial förmåga och ett genuint intresse av att hjälpa andra och att göra livet lite lättare då det ibland kan kännas hårt, svårt och tungt. Eller kanske det är val i livet du står inför som du vill ha hjälp med. Val är något som vi gör massor av gånger varje dag, många val gör vi utan att ens tänka på det. Ibland kan det vara svåra, avgörande val att ta ställning till, faktiskt sker det ganska ofta till och med. Att inte veta hur man ska göra skapar stress. Du kan komma till mig med dina funderingar så kan vi bena ut det tillsammans, se på olika lösningar och olika möjliga utgångar. Det kommer göra det så mycket lättare för dig och kommer att minska din stress. I mitt sökande efter svaren använder jag mig gärna av tarot, pendel och kanaliserar svaren från mina guider och änglar. Så oavsett vad det gäller, gå inte och dra på problem för länge. Minska istället stressen och fatta dina beslut med klarhet och mer medvetenhet genom att ta till andlig medial hjälp. Jag lovar dig att livet blir så mycket lättare när du tar beslut, gör dina val och har tillit till livet. Ring med så hjälper jag dig, kram Majken.

« tillbaka

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min   (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min   (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email