Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
  19.90 kr/min   (18 år)  
VIP

Medium

Lena

Lena är ett medium vars styrka är hennes starka inkännande och ödmjukhet inför de som söker hennes hjälp. Hennes verktyg är tarot och kanalisering.

19.90 kr/min   (18 år)

Hej och välkommen att kontakta mig om du söker vägledning i det liv. Det kan vara allt från karriärfrågor till besvikelser och en svårighet att komma framåt i livet. Vilka frågor du än har så möter jag dig på ett ärligt och professionellt sätt, så att du kan känna dig trygg med mig. Det som du säger till mig stannar hos mig. Ingen fråga är för stor, för liten eller för svår att nysta upp. Jag hjälper dig att se lösningar och möjligheter och tillsammans så ska vi få dig att må så mycket bättre innan du avslutar samtalet med mig. Jag har många återkommande kunder som etablerat ett förtroende för mig och min förmåga. Jag hjälper dig att se och förstå det du oftast redan vet men inte riktigt vågat tro på. Du får bekräftelse på din egna känsla så att du kan börja lita till din egen intuition och hitta din egen inre kraft. Vi kan se på frågor i detaljnivå likväl som mer övergripande frågor, du bestämmer på vilket sätt du vill ha dina svar och jag ger dig dem. Så tvekan inte att kontakta mig om något tynger dig. Kram Lena.

« tillbaka

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min   (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min   (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email