Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
19.90 kr/min (18 år)
VIP

Medium

Jolene

Jolene har stor erfarenhet av att ge medial vägledning i kärlek, arbete, utbildning och mycket mer. En spådom med henne är lätt att förstå. Ring henne så får du ett varmt välkomnande och jag lovar att du blir nöjd

19.90 kr/min (18 år)

Hej, jag heter Jolene och arbetar som medial rådgivare, har gjort det under en längre tid. Har haft kontakt med andra sidan så länge jag kan minnas. Änglarna hjälper mig när jag arbetar som medium. Jag använder tarotkort som verktyg för att få svar från andra sidan, så du kan komma vidare i det du frågar om. jag kan läsa av omgivningens energier och därmed läsa av din energi samt de som omger dig just nu. jag tar hjälp av mina guider i mitt arbete och jag kan även få hjälp av dina guider om det behövs. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med någon fråga.

« tillbaka

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här: