Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
  19.90 kr/min   (18 år)  
VIP

Medium

Clair

Clair är en spåkvinna som ger dig medial vägledning och de svar du söker. Hon har mediala gåvor och kontakt med andevärlden.

19.90 kr/min   (18 år)
Språk jag talar/förstår

Jag har lång erfarenhet av medial rådgivning och kontakt med andevärden. Jag har utvecklat och lärt mig att använda de flesta medial verktyg som finns. Healing, tarot, kanalisering, änglar guidning och mycket mer. I över trettio år har jag hjälpt och guidat människor som har behöver få hjälp med allt från frågor om livet och även i frågor gällande personer som lämnat detta jordelivet. Jag har kontakt med andevärlden och jag kan även känna av dina guider och hjälpare som du har. Kanske känner du av en närhet av någon som gått bort, då kan vi titta på vem det är och om det finns något budskap åt dig.
Jag hjälper dig få insikt om dig själv, din omgivning och om din framtid. Står du inför ett svårt val? Kontakta då mig så ska jag hjälpa dig navigera mot den bästa utvägen och bästa valet. Man kan absolut undvika vissa svårigheter och undvika att köra på grund med lite hjälp av mig och från guidar och hjälpare. Jag kan hjälpa dig med det mesta när det gäller den mediala världen, men jag kan inte ändra utgången åt dig. Det är du som gör valen, men jag hjälper dig att se vilka dörrar som är mest gynnsamma för dig att ta eller undvika.

« tillbaka

Kundomdömen:

Om du har varit i samtal med den här rådgivaren är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min   (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min   (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email