Close
Spådamer och spåmän

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
  19.90 kr/min (18 år)  
Raka

Svar

Tarotguiderna

Tarotguiderna handlar om hur man får vägledning genom att lägga tarotkort. Tarotguiderna är ett verktyg som vi har inom oss när vi spår i tarot.

Tarotguiderna
Tarotguiderna

Det finns flera olika sätt att spå i tarot och använda sig av tarotguiderna. De två allra enklaste läggningarna är att man antingen drar tre kort som då står för dåtid, nutid och framtid gällande den frågan man har eller så drar man ett kort för frågan. Även om man inte har någon specifik fråga kan man försöka rensa sina tankar och sedan dra ett tarotkort för att se vad man behöver fundera och fokusera på just nu.

Tarotguiderna handlar om tarotkort och hur du med hjälp av dem kan få vägledning och bli guidad för att få reda på din framtid eller nuläge, meditera till eller bearbeta det förflutna. De änglar och mentala tarotguiderna som alla har inom sig hjälper oss att inse vad det är vi behöver för att hamna rätt.När man vill ha konkreta tydliga svar så använder man tarotguiderna för de skapar klarhet i de svar vi söker i vår livssituation.

Siare och medium är inga allvetande orakel, de har bara en bättre förmåga att känna in och sortera den informationen de får, vi bestämmer inte själva vilken information som ska ges utan vi berättar vad som kommer till oss. Tarotguiderna handlar om att ta emot information och meddelanden. Det är på många sätt ett komplicerat arbete då kommunikationen kommer på ett helt annat sätt än vad vi människor är vana vid. Människor har i alla tider, oavsett land och kultur, vänt sig till människor som jobbar med spådom av något slag. Viljan att ta reda på vad framtiden har med sig har alltid varit något som intresserat oss. Det finns också någonting magiskt över en spådom, den ger oss förhoppningar och ibland en positiv inställning inför framtiden.

Man kan spå och sia om framtiden på många olika sätt. En del jobbar bara medialt/intuitivt, medan andra använder sig av ett verktyg tex. Tarotkort, runor, astrologi, numerologi m.m oavsett hur en spådam jobbar kommer informationen från samma källa. Ett råd som är viktigt att komma ihåg är dock om vi hela tiden lyssnar på andra människor för vägledning kan det försvåra för oss att förstå värdet av vår egen vägledning och vi får då mycket svårare att höra vår egen inre röst.

« tillbaka
Ylva
nr 520
Ylva är varm och kunnig spådam. Hon kan ge dig de svar du behöver med hjälp av sin mediala förmåga och tarotkortens svar.
Ledig
Anki
nr 233
Anki är en klarhörande spådam. Hon ger dig medial rådgivning när du behöver guidning framåt i livet.
Ledig
Silla
nr 79

Silla upptäckte sin mediala sida när hon var ungdom. Hon har utvecklat den och blivit en duktig rådgivare. Hon använder sig även av tarotkort och pendel....

Ledig
 
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email