Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
  19.90 kr/min   (18 år)  
VIP

Medium

Medial

Är du medial eller kanske behöver du hjälp med din mediala utveckling? Våra rådgivare kan ge dig medial vägledning och hjälpa dig.

Medial
Medial

Ett tecken på att du är medial är att du känner av energier av andra människor i din närhet. Det kan inkludera att du förstår vad de känner och hur de mår utan att de visar eller berättar det för dig. Andra tecken på att du är medial är till exempel att du kan känna på dig saker som sedan stämmer; du drömmer sanndrömmar, du kan känna igen platser även om du aldrig varit där tidigare. Eller känner du kanske att du inte är ensam i rummet du är i fast det inte är någon annan där?

Att acceptera och lära sig om den mediala delen av dig själv kan öppna dörren och ge svar till mycket i ditt liv. Att spå dig själv kan vara ett sätt att förstå dig själv bättre. 

Vissa människor kan vara födda med sin mediala förmåga medans andra får jobba lite hårdare för att utveckla den. Alla kan öva upp sin mediala intuition på något sätt!

Man kan skaffa sig mer kunskap om att vara medial genom att läsa böcker eller artiklar och du kan även ringa in till oss så kan våra rådgivare hjälpa dig en bit på vägen. Att du skaffar dig en andlig/medial mentor är något man rekommenderar; någon som finns där för dig och ger dig vägledning. Du kan även köpa en tarotkortlek eller andra verktyg som en spådam använder sig av för att börja öva och lära upp dig själv. 

Lär dig att meditera. En balans med ditt högre jag är det första steget mot att komma in i den mediala världen. Börja med att sätta dig på ett ställe där det inte finns något som distraherar dig. Spela ingen musik eller gör några ljud för dig själv såsom att nynna, humma eller sjunga. Använd inga externa saker alls. Bestäm dig helt enkelt för att vara tyst. Lyssna på tystnaden. Låt inget störa dig. När du lyssnar, andas i en djup stadig rytm; in genom näsan och ut genom munnen. 

Att lära sig vara stilla och tyst är viktiga färdigheter för alla som vill få tillgång till sin mediala förmåga. Förmågan att meditera bygger på att kunna lugna ditt sinne och lyssna inåt, på dig själv. Börja med att rensa ditt sinne från tankar och försök att hålla det så i några sekunder. Träna på detta och öka tiden för varje gång. Två minuter, tre minuter osv. Ju snabbare du kan ha den sinnesstämningen och ju längre tid, desto starkare blir din mediala förmåga.

Det finns inget rätt eller fel i din mediala förmåga. Gör alltid saker som känns bäst för dig. Att ha medial förmåga handlar om mer än att stirra på några tarotkort. Lita alltid på din intuition och magkänsla och gör på ett sätt som känns rätt eller mest lämpligt för dig. Börja med att lyssna på allt runtomkring dig med ett öppet hjärta och sinne. Din mediala utveckling börjar alltid med en resa i ditt inre.

« tillbaka
Anki
nr 233
Anki är en klarhörande spådam. Hon ger dig medial rådgivning när du behöver guidning framåt i livet.
Ledig
Kristina

Kristina är ett medium som har erfarenhet inom många områden. Hon kanaliserar uppåt och får information av ärkeänglarna eller änglarna som förmedlar svaren...

Upptagen
Bloggare
Yrsa
nr 94

Yrsa är född med sina gåvor som gått i arv genom generationer och har i vuxen ålder valt att vidareutbilda sig till certifierat medium. Hon är även...

Upptagen
 
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min   (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min   (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email