Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
19.90 kr/min (18 år)
VIP

Medium

Hur används Tarottv?

Tarottv är ett redskap för självkännedom och förståelse för vår egen andliga och personliga utveckling här på jorden. Tarottv rekommenderas för att veta vilket vägskäl man ska välja.

Hur används Tarottv?
Hur används Tarottv?

Ofta låter vi andra människor bestämma vilka vi ska vara i världen. Egenvärde och självkänsla kommer inifrån och hur kan man stärka de egenskaperna? Först och främst ska vi lära känna oss själva och vad vi har för mönster, reaktioner, styrkor, svagheter och egenheter. Man ska med andra ord lära känna sig själv.

Kunskap är makt när det gäller oss själva. Man kan använda tarottv för att bättre förstå sig själv och sina upplevelser. Tarottv tränar vår förmåga att uppfatta omvärlden och vår roll i den. När allt blir insatt i ett sammanhang tillsammans med tarottv så ser man till sist varifrån vi kommer och vart vi ska.Det är som att stå i en korsning när du kört vilse och någon kommer och visar vägen och förklarar så du kan fortsätta dit du ska.

Varken tarottv eller ett medium kan med absolut säkerhet säga vad som ska hända i framtiden men de kan peka ut vissa alternativa körvägar och berätta vart de leder. Tarottv kan hjälpa dig att handla mera medvetet och ge dig informationen som gör besluten lite lättare att ta. Det är du som skapar din egen verklighet och den makten kan eller ska du inte ge bort till någon annan.

Ta gärna hjälp av våra duktiga rådgivare som finns på linjen dygnet runt. Det rekommenderas varmt och de som ringer får ett fint bemötande av den experthjälp som finns här. Det går alltid att göra en lista på saker vi är tacksamma över. Genom att känna tacksamhet för de små sakerna i livet, bjuder vi in stora förändringar i livet. Man kan se tacksamhet som en magnet. Ju mer tacksamhet du känner desto mer får du att vara tacksam över.

Börja redan idag med att känna tacksamhet och du kommer garanterat att märka av stora förändringar. Du blir gladare, piggare och du kommer ett steg närmare det liv du verkligen vill leva.

« tillbaka
Tindra
nr 424

Tindra är en andlig vit häxa här på tarotlinjen och en av tarotguiderna som använder tarotkort och änglakort för att kunna se din framtid och för att hjälpa...

Ledig
Rebecca
nr 797
Rebecca är en väldigt kunnig spådam och kan hjälpa dig med vägledning. Du kan vara trygg med Rebecca då hon är mycket träffsäker.
Utloggad
Blanca
nr 794
Det här är Blanca. Hon får medial vägledning av änglarna. Hon får ofta bilder i form av färger, skepnader och ljus. Hon gör sitt bästa för att...
Utloggad
 
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här: