Close
SPÅDAMER & SPÅMÄN

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
  19.90 kr/min   (18 år)  
VIP

Medium

Bästa spådamen

Bästa spådamen finns här på Spålinjen. Genom att titta på nutid, dåtid och din framtid så kan den bästa spådamen hjälpa dig att välja rätt väg framåt i livet.

Bästa spådamen
Bästa spådamen

Här kan du känna in och prata med den som har de rätta gåvorna som du behöver för att få svar på dina frågor. När du har pratat med bästa spådamen som gett dig styrka att gå vidare med ditt liv då kan du själv ta egna beslut för att fortsätta din väg.

Bästa spådamen vägleder dig med alla frågor du har, för att kunna se helheten och göra de förändringar som går att göra. Det är för att leva livet med glädje. För bästa spådamen är inga frågor dum eller fel. Ingen dömer och det som anförtrotts till bästa spådamen stannar er emellan. Bästa spådamen är lyhörd, seriös och godhjärtad. Ger de bästa råd som behövs just nu. Sitter du fast i en situation och vill ha hjälp med att ta nästa steg i livet ska du kontakta bästa spådamen.

De finns spådamer som är riktigt duktig på healing på denna linje. För att förklara vad healing är så kan man säga att runt oss, var vi än befinner oss finns energier som flödar. Det som är grejen med healing är att den fångar upp energi som finns och använder den där det behövs för stunden. Healing är något som används genom energitillförsel och att vara en healer är att vara en kanal för de här tillförseln. Bästa spådamen känner av energiflödet. De kan känna av trauman och blockeringar och även annat. Healing är en mjuk och kärleksfullt medveten energibehandling. Behandlingen börjar med ett samtal till bästa spådamen där du berättar vad du behöver hjälp med. De flesta upplever ett välbehagligt lugn efteråt. Det går jättebra att få sändande healing på avstånd.

Alla människor på jorden har ett gemensamt syfte. Vi är alla här för att uppleva vårt unika liv. Oavsett om du tror på reinkarnation eller liv på andra planeter, är det liv du lever här och nu unikt. Att uppleva livet och ta oss igenom det är varför vi skapades från första början. Många av våra rådgivare använder tarot och det är ett av de mer populära verktygen för att sia om framtiden. Tarot bygger på ett system, som alla kan lära sig. Det är även bra att ha intuition när man tolkar korten.

« tillbaka
Leah
nr 411

Leah är en varm och inkännande spådam som finner svaren på dina frågor. Allt från vardagliga frågor till...

Ledig
Belinda
nr 718

Belindas mediala och synska förmåga har gått i arv i generationer. Belinda är trygg, varm och pricksäker. Hon vägleder dig med både hjärta och...

Ledig
Mats
nr 749

Mats är en certifierad healer och shaman som med sina förmågor och olika verktyg hjälper dig genom dina utmaningar

Ledig
 
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min   (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min   (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email