Close
Spådamer och spåmän

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
  19.90 kr/min (18 år)  
Raka

Svar

Bästa medium telefon

Bästa medium telefon är på denna linje där medium har ett sjätte sinne och kan kommunicera med andar i andra dimensioner. De rådgivarna hittar du bara på bästa medium telefon. Det sägs att vi alla har en eller flera skyddsänglar. Dessa kommer till oss när vi föds och följer oss sedan genom livet, tills den dagen då vi lämnar detta liv. Deras beskydd avtar dock inte den dagen vi dör. De följer med oss och visar vägen mellan liven. Man skulle kunna säga att våra skyddsänglar är en kanal mellan människan och Universum.

Bästa medium telefon
Bästa medium telefon

Våra medium kan känna och höra tankar och ibland röster från andevärlden. Medium kan se budskap på olika sätt, genom att få bilder till sig, röster eller siffror.

Om du ringer bästa medium telefon kan du hitta en rådgivare och tillsammans tyder ni vad budskapet vill säga dig.Ett medium kan läsa av din andliga energi och på så sätt göra en spådom om din framtid och se din historia. Så har du frågor kring dåtid, nutid eller framtid slå en signal till den bästa medium telefon och du får hjälp att hitta svaren du söker.

Att få reda på sin historia kan hjälpa dig att komma vidare i livet genom att ta en annan väg än den du är på. Vissa av våra rådgivare är födda med gåvor medan andra har tränat upp sig med tiden med hjälp av hårt arbete. När ett medium ger budskap och vägledning till andra så förhåller de sig till etik och moral.

På bästa medium telefon som vi har finns jätteduktiga mediala rådgivare som gärna hjälper dig. På den här linjen arbetar medium med respekt för oss själva, andra och andevärlden. Här har alla rådgivare genomgått olika tester för att ge kunder den bästa hjälpen. Dina frågor är varken för små eller för stora för att ställa till bästa medium telefon.

Du som kund kommer att känna att de bästa medium hittar du här på linjen som ger riktig experthjälp. Alla människor är spirituella varelser och har gåvan att kommunicera med andevärlden och komma i kontakt med universum om man väljer det. Med meditation så lär du dig att stänga av yttre brus och börja lyssna inåt.

Du kommer mer och mer i kontakt med din inre sanning och hör och ser tydligare de budskap som alltid finns runt omkring dig.Vad de flesta vill uppnå när man varit i kontakt med bästa medium telefon är att hitta harmoni i livet. Harmoni uppnår vi när fyra delar av vårt liv är i balans och fokuserar på samma saker. När det finns ett samarbete mellan våra tankar, ord, känslor och handlingar så upplevs en inre och yttre känsla av frid. Det är harmoni. Det kan man få vägledning att finna på bästa medium telefon. 

« tillbaka
Anki
nr 233
Anki är en klarhörande spådam. Hon ger dig medial rådgivning när du behöver guidning framåt i livet.
Ledig
Ylva
nr 520
Ylva är varm och kunnig spådam. Hon kan ge dig de svar du behöver med hjälp av sin mediala förmåga och tarotkortens svar.
Upptagen
Silla
nr 79

Silla upptäckte sin mediala sida när hon var ungdom. Hon har utvecklat den och blivit en duktig rådgivare. Hon använder sig även av tarotkort och pendel....

Upptagen
 
Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email