Close
Spådamer och spåmän

Experthjälp av våra kunnigaste medium

0939-7555
  19.90 kr/min (18 år)  
Raka

Svar

Information

Ta dig lite tid att förstå hur vi arbetar, samt lär känna oss lite bättre, innan du ringer in för din spådom online.

Vi är en grupp spådamer, sierskor, medium och helare som finns här för dig när du vill ha eller behöver medial vägledning eller experthjälp. Ibland behöver man bara någon att prata med. Kanske vill du få tips och råd hur du ska göra i en speciell situation eller om du vill veta och förbereda för hur din framtid kan se ut. Hos oss finns det någon som kan hjälpa dig vid alla tillfällen. Vi är pålitliga och förstående och jobbar med allt från förutsägningar och spådomar till tarotläsning.

För att bli spådd över telefon så ringer du 0939-7555 Uppringningskostnaden är 19.90 kr/min (18 år). Om din operatör normalt tar betalt för samtal så tillkommer det som vanligt. Vet du redan vilken rådgivare du vill prata med så trycker du in han eller hennes nummer i telefonmenyn. Om du inte vet vem du vill prata med så kan du lyssna på alla rådgivares presentationer och därefter välja den som känns bäst. Kan du inte välja så kan du låta ödet bestämma till dig. Efter 50 minuter bryts samtalet av telefonbolaget automatiskt. Skulle du vilja prata mer med din rådgivare, så kan du ringa densamma igen. Om du under samtalet vill tillbaka till menyn så kan du trycka 9 på din telefon. Kostnaden kommer på din telefonräkning.

Konfidentialitet är a och o och alla våra rådgivare har testats och godkänts. I vår telefontjänst erbjuder vi bästa möjliga service och skickliga tolkningar. Våra rådgivare arbetar empatiskt och med respekt gentemot dig. Alla arbetar etiskt korrekt och det är dina intressen som är det viktigaste. Rådgivarna kan tyvärr inte ge dig färdiga svar till livet, utan utför tolkningar som ska kunna hjälpa och stödja dig. Vi tror på att du själv ansvarar för ditt liv och din framtid och att du när som helst kan förändra hur den framtiden hade kunnat se ut. Våra rådgivare kan hjälpa dig att hitta den rätta vägen mot det liv som var ämnat för dig.
Tolkningarna ska inte ses som ett alternativ till juridisk, ekonomisk, medicinsk eller psykologisk hjälp. För att använda dig av denna spåtjänst måste du vara 18 år och telefonabonnemanget vara ditt, eller att du har abonnemangsinnehavarens medgivande. Våra rådgivare jobbar hemifrån i lugn och ro, där de kan skapa den bästa arbetsmiljön för sig själva och därför ge full fokus till dig. Rådgivarna kan svara på de flesta frågorna du har. De kan tyvärr inte diskutera sjukdomar eller ge medicinska råd. Rådgivarna får heller inte svara på frågor rörande spel och betting.

Om du vill få SMS när vi har gratiskampanjer, klicka HÄR. Får du redan SMS, men vill avregistrera dig från framtida SMS, då klickar du HÄR. Gratisminuter vid våra kampanjer kan inte nyttjas av kontantkortskunder eller kunder hos Comviq. Övriga abonnemangskunder kan nyttja gratisminuter.

Vi använder endast stockbilder/arkivbilder som vi köpt på licens av bildbyråer. Köpta stockbilder används både i vår grafiska design på webbsidan, och i förekommande fall då personen på andra sidan luren av olika privata skäl valt att vara anonym. Det kan exempelvis röra sig om fall då personen lever under skyddad identitet eller då personen bedöms utsätta sig för risk för trakasserier eller förföljelse vid händelse av röjd identitet.

Vi önskar er mycket nytta med våra tjänster! Varmt välkomna, hoppas ni ska trivas här!

Gilla oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad om nyheter och erbjudanden från vårt team!

Klicka här för att ringa nu! 0939-7555 19.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7555 är 19.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email